Кулінарія

Ніжний суп-пюре з кабачків з м’ясом – кулінарний експеримент вдався

12. Фінальний штрих – в суп-пюре ми додаємо дрібненько порзане варене м’ясо. І проваримо супчик з м’ясом близько 10-15 хвилин, до повної готовності м’яса.

Вводимо в суп-пюре подрібнену яловичину

13. І прикрашаємо зверху гілочкою свіжої петрушки або будь подрібненою свіжою зеленню на ваш смак. По порційних тарілочках – і насолоджуємося!

Ніжний суп-пюре з кабачка з м’ясом готовий! Приємного апетиту, друзі!

ЩО НАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

1 кг очищених кабачків без насіння (від 1 середнього кабачка загальною вагою 1,5 кг)

200 г м’яса яловичини без кісток

2 л води

3 великих зубчики часнику

3 середніх свіжих моркви

4 середніх репчатых лука

100 мл нежирних вершків (при їх відсутності можна використовувати молоко)

10 г свіжої петрушки або іншої зелені на ваш смак

Соль/, мелений чорний перець/ароматні спеції – за смаком

Дорогі читачі, дякую за візит, якщо рецепт сподобався ставте лайки, діліться з друзями та підписуйтесь на наш канал! До нових зустрічей у місті смачних рецептів СмакБург!

Рекомендую подивитися на нашому каналі: