Салат “Твір” зі свинячої вирізки, картоплі та сиру

Як щодо того, щоб сьогодні приготувати пікантний ситний салат зі свинини, сиру, томатів та різноманітних спецій? Немає заперечень? Чудово! Тим більше, я знайшла цей рецепт зовсім випадково, незаслужено про нього забувши. Потрібно терміново виправляти ситуацію і нести добре, смачне, вічне в народ. Давайте починати!

Салат "Твір" зі свинячої вирізки, картоплі та сиру

Нам потрібно:

– Свин. вирізка 1 шт.

– Перець горошок, душ., Лав. лист, за смаком.

– трохи солі до смаку.

– цукор 1 ч.л.

– Яблуко. оцет 5% 2-3 ст.

– Чорн. молот. перець за смаком.

– Майонез.

– томати, 3 шт.

– Вар. яйця, 3 шт.

– Сир твердий. 300 гр.

Свинячу вирізку кладемо в каструлю, солимо її, засипаємо приправами: горошком перцем, лаврушкою, запашним перцем. Заливаємо окропом. Вода закипіла? Нехай м’ясо вариться кілька десятків хвилин. Виймаємо, даємо м’ясу охолонути.

Нарізаємо цибульку, півкільцями. Поміщаємо цибулю в миску. Солимо його, додаємо цукор, вливаємо яблучний оцет. Далі ми перчимо цибулю, заливаємо окропом. Окріп – найлютіший ворог гіркоти цибулі. Нехай цибулька постоїть 20 хвилин.

Салат "Твір" зі свинячої вирізки, картоплі та сиру

Тим часом м’ясо стало нормальною температурою. Нарізаємо свинину дрібно. З цибулі ми зливаємо воду, вона нам не потрібна. М’ясо вирушає прямісінько до цибулі. Щедро присмачуємо майонезом. Перемішуємо. Одну половину відправляємо у велику миску.

Зверху дбайливо укладаємо шар із вареної натертої картоплі. Вирівнюємо. Присмачуємо шар картоплі майонезом.

Настав час укласти другу половину м’ясної начинки. Обов’язково розрівнюємо по всій площі блюда. Далі ще один шар із відвареної картоплі. Її ми також промазуємо майонезом. Далі шар із натертого твердого сиру. Його ми так само присмачуємо майонезом.

Укладаємо нарізані томати, не забуваємо вирівнювати шари, друзі! Помідори ми так само присмачуємо майонезом.

Далі шар із варених яєчок. Їх ми так само не забуваємо вирівнювати. Ось і все, нехай салат трохи постоїть, просочиться як слід майонезом, і можна починати бенкет горою. Приємного апетиту, друзі!

Цей салат дуже простий, з ним впорається будь-яка, навіть домогосподарка-початківець. Але тим не менш. смак просто приголомшливий, пікантний, насичений. Упевнена, Ви високо оціните цей салат.

Оставить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *