Салат з ковбасою, сиром, квасолею, кукурудзою і помідором
Швидкий у приготуванні і дуже ситний салат з ковбасою, консервованою квасолею і кукурудзою, свіжими помідорами.
Рецепт:
- Ковбаса – 400 р.
- Сир – 150 р.
- Помідор – 2-3 шт. (Приблизно 200 р. )
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Квасоля червона консервована – 1 банку
- Маринований лук:
- Цибуля – 1 шт. (Великий)
- Цукор – 2 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Оцет 9% – 4 ст. л.
- Вода (окріп) – 300 мл
- Для сухариків:
- Батон – 6 скибочка
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Часник гранульований – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Заправка для салату:
- Майонез – 2 ст. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Часник – 3 зубчик
- Зелень (кріп) – за бажанням і за смаком
Приготування:
- Ковбасу нарізати кубиком.
- Сир нарізати кубиком.
- Банку з квасолею відкрити, квасоля промити.
- Додати консервовану кукурудзу
- Помідор нарізати кубиком і відправити в салатик
Сухарики:
- Хліб нарізати кубиками, перекласти в пакет. Додати гранульований часник, олія соняшникова і прованські трави. Перемішати для рівномірного розподілу спецій по хлібу.
- Сковороду поставити на вогонь. Обсмажити сухарики на сковороді.
Маринований лук:
- Цибулю нарізати будь-яким зручним способом.
- Помістити цибулю в миску і залити окропом (цибуля виходить м’який, якщо любите хрусткий, то залити холодною водою).
- Додати цукор, сіль і оцет. Залишить на 5 хвилин.
- Злити воду і відправити цибулю в салатик.
Заправка для салату:
- Змішати сметану і майонез. Пропустити часник через прес.
- Перемішати до отримання однорідної маси. Додати зелень (за бажанням).
- Заправити салат.
- Посипати салат сухариками.
Салат з квасолею, ковбасою і кукурудзою готовий!