Кулінарія

Салат з ковбасою, сиром, квасолею, кукурудзою і помідором

Швидкий у приготуванні і дуже ситний салат з ковбасою, консервованою квасолею і кукурудзою, свіжими помідорами.

Рецепт:

  • Ковбаса – 400 р.
  • Сир – 150 р.
  • Помідор – 2-3 шт. (Приблизно 200 р. )
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Квасоля червона консервована – 1 банку
  • Маринований лук:
  • Цибуля – 1 шт. (Великий)
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Оцет 9% – 4 ст. л.
  • Вода (окріп) – 300 мл
  • Для сухариків:
  • Батон – 6 скибочка
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Часник гранульований – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Заправка для салату:
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Часник – 3 зубчик
  • Зелень (кріп) – за бажанням і за смаком

Приготування:

  1. Ковбасу нарізати кубиком.
  2. Сир нарізати кубиком.
  3. Банку з квасолею відкрити, квасоля промити.
  4. Додати консервовану кукурудзу
  5. Помідор нарізати кубиком і відправити в салатик

Сухарики:

  1. Хліб нарізати кубиками, перекласти в пакет. Додати гранульований часник, олія соняшникова і прованські трави. Перемішати для рівномірного розподілу спецій по хлібу.
  2. Сковороду поставити на вогонь. Обсмажити сухарики на сковороді.

Маринований лук:

  1. Цибулю нарізати будь-яким зручним способом.
  2. Помістити цибулю в миску і залити окропом (цибуля виходить м’який, якщо любите хрусткий, то залити холодною водою).
  3. Додати цукор, сіль і оцет. Залишить на 5 хвилин.
  4. Злити воду і відправити цибулю в салатик.

Заправка для салату:

  1. Змішати сметану і майонез. Пропустити часник через прес.
  2. Перемішати до отримання однорідної маси. Додати зелень (за бажанням).
  3. Заправити салат.
  4. Посипати салат сухариками.

Салат з квасолею, ковбасою і кукурудзою готовий!