Кулінарія

Салат з ковбасою, сиром, квасолею, кукурудзою і помідором

Швидкий у приготуванні і дуже ситний салат з ковбасою, консервованою квасолею і кукурудзою, свіжими помідорами.

Рецепт:

Ковбаса – 400 р.

Сир – 150 р.

Помідор – 2-3 шт. (Приблизно 200 р. )

Кукурудза консервована – 1 банка

Квасоля червона консервована – 1 банку

Маринований лук:

Цибуля – 1 шт. (Великий)

Цукор – 2 ч. л.

Сіль – 1 ч. л.

Оцет 9% – 4 ст. л.

Вода (окріп) – 300 мл

Для сухариків:

Батон – 6 скибочка

Прованські трави – 1 ч. л.

Часник гранульований – 1 ч. л.

Масло рослинне – 2 ст. л.

Заправка для салату:

Майонез – 2 ст. л.

Сметана – 3 ст. л.

Часник – 3 зубчик

Зелень (кріп) – за бажанням і за смаком

Приготування:

Ковбасу нарізати кубиком.

Сир нарізати кубиком.

Банку з квасолею відкрити, квасоля промити.

Додати консервовану кукурудзу

Помідор нарізати кубиком і відправити в салатик

Сухарики:

Хліб нарізати кубиками, перекласти в пакет. Додати гранульований часник, олія соняшникова і прованські трави. Перемішати для рівномірного розподілу спецій по хлібу.

Сковороду поставити на вогонь. Обсмажити сухарики на сковороді.

Маринований лук:

Цибулю нарізати будь-яким зручним способом.

Помістити цибулю в миску і залити окропом (цибуля виходить м’який, якщо любите хрусткий, то залити холодною водою).

Додати цукор, сіль і оцет. Залишить на 5 хвилин.

Злити воду і відправити цибулю в салатик.

Заправка для салату:

Змішати сметану і майонез. Пропустити часник через прес.

Перемішати до отримання однорідної маси. Додати зелень (за бажанням).

Заправити салат.

Посипати салат сухариками.

Салат з квасолею, ковбасою і кукурудзою готовий!